Oferta colaboratori

Cea mai mare agentie de impresariat artistic Star Promotion va ofera posibilitatea de a castiga  intre 50 -1000 euro lunar.

Ce trebuie sa faci? Foarte simplu ! Recomanda-ne o fata care sa plece prin agentia noastra pe postul de dansatoare sau hostess in contract extern si castigi 50 euro lunar pe durata contractului pe care a fost angajata (contractul poate dura intre 2 luni si 1 an ).De ex daca ai 10 dansatoare plecate prin agentia noastra, castigi 500 euro lunar !!!

Orice intermediere se face intre noi si tine printr-un contract perfect legal. Deoarece cluburile pe care le reprezentam sunt printre cele mai bune, dansatoarele pot  castiga intre 2500-7000 euro/ lunar, in functie de aptitudini. 

Agentia Star Promotion functioneaza de 8 ani in Romania este licentiata de Ministerul Culturii, isi desfasoara activitatea in baza unor contracte solide si legale si nu promoveaza sau sutine prostitutia sau alte activitati de acest gen. 

Persoanele suspicioase pot suna deasemenea la Politie sa verifice veridicitatea firmei deoarece exista un departament special care va da orice informatie referitoare la activitatea agentiei si daca a fost depusa vreodata vreo sesizare.

Increderea colaboratorilor nostri din diferitele orase ale tarii sunt rasplatite lunar cu sume de pana la 1000 euro.

Incearca si tu!   Suna si afla mai multe detalii la tel.  0737353233
 


Politica Cookie