Inscrieri dansatoare

Compania Star Promotion este o agentie de intermediere pentru dansatoare exotice; completati aplicatia de mai jos - aceasta ca veni direct la biroul nostru, apoi va vom contacta. Serviciile noastre sunt gratuite pentru toate dansatoarele. Aventura, experienta, bani, cunostinte!! Profita de sansa de a calatori! Obisnuieste-te cu ideea sa fii inconjurata de lume!

Accepta sa primesti bani pentru munca ta! Impreuna cu noi ai sansa de a te descoperi, danseaza cu noi, bucura-te de sansa de a dansa in diferite cluburi exotice in intreaga lume. Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa te trezesti dimineata si sa savurezi cea mai buna cafea pe o terasa din Venetia? Sau oare ti-ai imaginat vreodata ca nisipul poate fi mai fin decat matasea in Insulele Caraibe? Fii practica !

Combina munca cu placerea ! Dar sa ne prezentam. Noi suntem Agentia de Dans Star Promotion. Poate ca este prima data cand auzi numele nostru, dar suntem mandri, artistii nostri fiind multumiti ca lucreaza cu noi. Ne poti gasi in cluburi din Austria, Insulele Caraibe, Germania, Canada, Suedia, Franta, . FII PRECAUTA! Cere detalii despre noi! Suntem inregistrati si autorizati sa lucram in domeniul ales. Pentru a verifica aceasta informatie, poti gasi referinte despre noi pe site-ul nostru (este mentionat biroul nostru central, numerele de telefon si adresa de e-mail) unde ne poti contacta.

Incarca 3 sau mai multe imagini cu tine


Inscrie-te acum si indeplinesteti visul

Meniu
www.star-promotion.ro
Suna acum