Sfaturi pentru incepatoare

Experienta mea de aproape 7 ani de zile in cadrul agentiei Star Promotion, discutiile impartasite de dansatoarele care au fost in contracte prin intermediul nostru, mi-au conturat cateva idei, “sfaturi” pentru voi, cele care doriti sa incepeti aceasta meserie.

De aceea, m-am gandit sa va impartasesc cateva trucuri importante, care sa va ajute sa va faceti o imagine cat mai clara despre ceea ce inseamna sa fii dansatoare intr-un club de noapte.

In primul rand, daca v-ati hotarat sa plecati ca dansatoare, cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faceti, este sa obtineti cat mai multe informatii despre agentia cu care alegeti sa lucrati.Puteti lua informatii despre agentiile din Romania de pe internet sau de la Ministerul Culturii si Cultelor. O agentie care lucreaza legal in acest domeniu, trebuie sa aiba neaparat Avizul de Impresariat Artistic, care se obtine de la Ministerul Culturii. Va sugerez sa incercati sa intrati in contact cu cateva dintre dansatoarele care au fost deja plecate prin intermediul agentiei alese de voi., sa cereti pareri, informatii suplimentare despre cluburi. Intotdeauna sa intrebati numele clubului si orasul in care plecati, deoarece veti putea gasi informatii despre existenta acelui club pe internet. Exista pericolul ca multe agentii sa colaboreze cu cluburi unde prostitutia este admisa. Printre tarile cu sanse mari in practicarea prostitutiei, se situeaza si Italia, Spania, Grecia, Turcia, Croatia, Portugalia, tarile arabe.Feriti-va de aceste tari cat puteti de mult si de agentiile care lucreaza cu ele. Evident, nu toate contractele din aceste tari sunt proaste dar, experienta noastra ne-a demonstrat ca media cluburilor din aceste tari, in care patronii promoveaza prostitutia, este foarte mare.Daca alegeti, totusi, un contract in una din tarile mentionate mai sus, este de preferat sa va duceti strict pe recomandari, altfel riscati foarte mult.

In al doilea rand, daca nu ati mai lucrat vreodata in acest domeniu, nu va imaginati ca o sa cuceriti lumea din primul contract, ca va veti imbogati peste noapte.Acest lucru se intampla, de obicei, dupa 5-6 contracte, in functie de cat de bune sunt cluburile pe care vi le ofera o agentia. Primul contract in aceasta meserie, este de “scolarizare”, de invatare, de adaptare la o mentalitate diferita de cea a romanilor ce frecventeaza cluburile de noapte din Romania. Oamenii, in strainatate, sunt mult mai civilizati decat va puteti imagina; pe de alta parte, in anumite tari, ei pot fi mai dificil de abordat. Este foarte important sa invatati “stilul” fiecarui client in parte, fiecare are personalitatea lui. Acest “stil” se deprinde, in medie, in doua contracte (a cate 3 luni contractul).

O chestiune extrem de importanta tine de tinuta voastra in club. Cu cat tinuta in club este mai aranjata, mai curata, veti atrage atentia mai mult. Atitudinea si zambetul sunt doua chestiuni , la fel de importante.Clientii vin in cluburi sa se relaxeze, sa uite de problemele cotidiene; rolul vostru este acela de a-i face pe clienti sa se simta bine prin simpla voastra prezenta. Ei platesc pentru relaxare, voi sunteti platite sa va distrati cu ei la masa. Pentru a-i flata pe clienti, este foarte important sa invatati macar cateva fraze in limba lor, fraze de genul “buna ziua”, “ma numesc..”, “ce mai faci, te simti bine”.

Este foarte important sa munciti, sa nu fiti delasatoare in timpul programului, sa va duceti la fiecare masa in parte, desi colegele voastre de munca au fost, poate, refuzate. Un client poate sa doreasca la masa lui, nu neaparat o fata frumoasa, cat zambitoare, feminina. Din povestile dansatoarelor care au fost plecate prin intermediul nostru, am constatat ca nu frumusetea este un criteriu de baza in fata clientului, ci stilul fiecarei dansatoare in parte de a aborda clientii iar acest stil se invata in timp, dupa cum v-am spus mai devreme.

Nu este greu sa pornesti in meseria asta, dar nici usor. Trebuie sa aveti capacitatea de a va adapta fiecarui client in parte, sa fiti amabile si politicoase chiar daca clientul refuza compania voastra la masa, sa va ingrijiti tinuta in club, sa dati dovada de feminitate si respect fata de voi insiva.

In cadrul agentie noastre, inainte de plecarea in primul contract, invatati sa dansati cu un coregraf profesionist.De asemenea, trebuie sa cunoasteti limba engleza, la nivel conversational, ca sa puteti conversa cu clientii la masa.

In final, as vrea sa mentionez ca visurile pot deveni realitate atata timp cat sunteti ambitioase, precaute si muncitoare. Din experienta mea, in agentia Star Promotion, va spun ca nimic nu este imposibil si ca puteti castiga mult mai multi bani decat in Romania, cu un minim de efort. De-a lungul timpului, prin agentia noastra au trecut fete cu o situatie materiala greu de imaginat si, care au reusit, intr-un timp relativ scurt, sa-si traiasca viata asa cum si-au visat-o.

Va doresc mult succes in tot ce v-ati propus si nu uitati sa fiti precaute in alegerea agentiei!

If you have to put in writing quite a few daily news to your perfect researching within university, just choice “essay author and your dilemmas could resolved through a lot of our paper creating assistance custom papers .

Obtain some sort of essay from the pro producing program to get reliable provided by faltering the course! Skilled authors along with affordable fees performing for the profit. Buy currently coursework writing service.

Your essays are increasingly being taken care of by customised generating organization trained professionals – our writers, gurus in accurately your sector of research study with many years of have cover letter writing service

Meniu
www.star-promotion.ro
Suna acum